21° Açık

Van Megakent Belediyesi Liderlik Mevzulu Konferans Tertip Etti

Gündem - Kasım 21, 2022 8:03 pm A A

Van Megakent Belediyesi’nin 365 Van Gelişim ve Kalkınma Tasarıyı aktiflikleri kapsamında Korn/Ferry firmayı Türkiye Başkanı ve İdareyicisi Şerif Kaynar, liderlik mevzulu konferans verdi.

Megakent Belediyesinin gençlerin gelişimine katkı sunmak için tertip ettiği şahsi gelişim konferansları devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 365 Van Gelişim ve Kalkınma Tasarıyı aktiflikleri kapsamında Korn Ferry Türkiye Başkanı, ünlü “beyin avcısı” Şerif Kaynar teşebbüsçü ve gençlerle toplanarak “Zaferin 12 Büyülü Anahtarı” adlı konferans verdi.

Edremit İlçesi, Evliya Çelebi Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda tertip edilen konferansa Van Valisi ve Megakent Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Vali Dayanakçısı Adem Balkanlıoğlu, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı İhsan Emre Aydın, Van Şehir Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel müessese amirleri ve gençler katıldı.

Konferansta Kaynar, katılımcılara iş yaşamında liderlik, iş yaşamında karşılaşılacak problemler ve çözümleri, galibiyet için yapılması gerekenler, zaferin gizemleri mevzularında bilgiler vererek  22 yıldır yaptığı beyin avcılığında edindiği deneyimleri aktardı.

Konferansın sonunda Vali Ozan Balcı Kaynar ve eşine katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek ibraz etti.

Gündem - 8:03 pm A A
BENZER HABERLER