23° Açık

Son dakika: Yargı Pars kimdir? Yargı dizisindeki Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak canlandırıyor! Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında?

Magazin - Kasım 27, 2022 4:32 pm A A

Son dakika: Yargı Pars kimdir? Yargı dizisindeki Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak canlandırıyor! Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında?Yargı dizisi oyuncuları merak ediliyor. Yargı dizisindeki kişilikler arasında yer alan Pars, savcıdır. Yargı dizisinde Pars’a Mehmet Yılmaz Ak hayat veriyor. Peki ama Yargı dizisindeki Pars katil mi? İşte Mehmet Yılmaz Ak hakkında bilgiler…Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisi oyuncuları arasında yer alıyor. Yargı dizisinde Pars’ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak bir hayli dizide rol almıştır. Peki ama Pars katil mi?

Yargı dizisinde Pars kimdir?

Pars, Ilgaz’la aynı yerde çalışan bir savcıdır. Ayrıca Ilgaz’ın yeni ufaladığı nişanlısı Neva’nın abisidir. Ilgaz’la arasında mektep senelerinden beri başlayan tek taraflı bir rekabet vardır. Şimdi de kız kardeşinden ufalamış olduğu için ona daha da fazla hiddetlidir. Hırslıdır, kaybetmeye tahammülü yoktur. Ona göre kendisi değişik herkesten üstündür, davranışlarında bu hep hissedilir. İçten içe Ceylin’den sevmektedir.

Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında?

Mehmet Yılmaz Ak, 35 yaşındadır. Sinema ve dizi oyuncusu, reyin yazarı. 177 cm boyunda ve 75 kilogram. 8 Şubat 1986, Diyarbakır doğumlu. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde bitirdi. Bir Hayli özel tiyatro da görev yapan Mehmet Yılmaz Ak, Beşinci Basamak isimli oyunu 2008 senesinde yazmış ve Mitos Ebat yayınlarından misyon mükâfatı almıştır.

Magazin - 4:32 pm A A
BENZER HABERLER