23° Açık

MasterChef Fatma Nur kimdir, elendi mi? Fatmanur’un ayağında ne var, topal mı? 2022 Fatmanur Uçar kaç yaşında, instagram adresi!

Magazin - Kasım 27, 2022 5:33 pm A A

MasterChef Fatma Nur kimdir, elendi mi? Fatmanur’un ayağında ne var, topal mı? 2022 Fatmanur Uçar kaç yaşında, instagram adresi!TV8 ’de yayınlanan MasterChef programında Fatma isimli müsabakacı dikkat çekti. Hoşlanılan programın müsabakacıları da merak ediliyor. Fatma Nur Uçar MasterChef müsabakasının kadrosunda yer alıyor. Peki ama Fatma Nur Uçar kimdir? Fatma Nur Uçar, MasterChef müsabakasının kadrosunda iddialı açıklamalarıyla alaka gördü.  Hoşlanılan müsabaka programına katılanlar kısa müddette alaka gördü. Peki ama MasterChef Fatma kimdir, kaç yaşında, instagram adresi nedir? MasterChef Fatma kimdir?Fatma Nur Uçar 23 yaşında. 10 yaşından beri bu işin içerisinde olduğunu söyleyen Uçar, Fethiye’de sushi şefi olarak çalışıyor.
  Fatma Nur Uçar’ın doğuştan bir kalça çıkıklığı vardır. Bundan dolayı bir bacağı değişik bacağında 3 cm daha kısadır. Masterchef Fatma Nur, MasterChef 2022’ye katıldı.

Magazin - 5:33 pm A A
BENZER HABERLER