24° Parçalı az bulutlu

Dün akşam Masterchef’te kim elendi, kim gitti? 27 Kasım 2022 Masterchef elenen ad kim oldu?

Magazin - Kasım 28, 2022 2:37 pm A A

Dün akşam Masterchef’te kim elendi, kim gitti? 27 Kasım 2022 Masterchef elenen ad kim oldu? TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’de, bu sezonun on üçüncü üzüntüye coşkuyu yaşandı. Yeni sezonda hafta süresince oynanan dokunulmazlık ve üzüntüye oyunları sonrasında potaya giren 4 müsabakacıdan biri dün akşam elendi. Üzüntüye gecesinde mavi ve kırmızı ekip müsabakacıları coşkuya boğuldu. Dün akşam asıllaşan üzüntüye gecesinde ilk etapta şefler tarafından tanımlanan mor patatesle en iyi tabağı hazırlayan 4 ad oylamaya çıktı . Ayrıca ikinci turda ise Tatlı Dilek isimli tatlı oylamaya çıktı . Masterchef’te bir müsabakacı elenerek hayallerine veda etti. Peki, MasterChef kim elendi? İşte 27 Kasım 2022 “Masterchef Türkiye’de kim gitti” sualinin cevabı!Masterchef’e veda eden on üçüncü müsabakacı dün akşam muhakkak oldu. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna’nın jürisinde yer aldığı MasterChef’te dün akşam müsabakaya bir birey veda etti. Müsabakanın müdavimleri ”MasterChef kim elendi, kim gitti?” denetletmesini yapıyor. Peki, Masterchef’te kim elendi? İşte, 27 Kasım 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye yaşananlar!MASTERCHEF’TE DÜN KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?Gamze, Fatma Nur, Tolga ve Burak Kaya dörtlüsünden biri müsabakaya veda etti. MasterChef Türkiye’de üzüntüye potasından ilk kurtulan ad Burak Kaya oldu ardından Gamze Nur potadan kurtuldu. 

Tolga oylama neticesinde 28 puan aldı. Fatma Nur’un son reyleri azıcıktan açıklanacak. Fatma Nur 13 puan alırsa Tolga ile aynı puana sahip olacak. 14 puan ve üzeri alırsa müsabakaya devam edecek. 12 puan alırsa müsabakadan elenecek. 

Puan gidişatı tablosu…

Gamze 36 puan Burak Kaya 34 puan Tolga 28 puan Fatma Nur 15 puanDanilo Şef, ”Senin tatlında problem var. İki puding kesildi. Ne Yazık Ki sana verdiğim puan 4.” dedi.
Somer Şef, ”Pudingin kesilmesi kasvet çıkaracak bir kusur. Puding kesik olunca da benim sana verebileceğim en iyi puan 4.” açıklamasını yaptı.Mehmet Şef, ”Her hafta yapılan şef tabaklarında bire bir yapan Fatma Nur bugün de benzerini yaptı. Tatlı da görsellik çok ehemmiyetli tatlı kendi iyi olduğu sürece. Ben zati kaynatırken görmüştüm, bu dereceye kaynamaya bu tatlının ayakta kalması mucizeydi. Tatlı kesik. 3 puan.” tümcelerini belirtti.MasterChef Türkiye’ye veda eden ad Fatma Nur oldu. Fatma Nur 26 puan aldı.

Magazin - 2:37 pm A A
BENZER HABERLER