15° Parçalı bulutlu

Zonguldak’ta bugün okullar tatil edildi mi? Valilikten son dakika açıklaması!

Eğitim - Mayıs 16, 2023 2:40 pm A A

KDZ Ereğli mektepler tatil mi sualinin cevabı tüm talebeler ve veliler tarafından yoğun bir biçimde incelenmeye başlandı. Düzce’nin Gölyaka ilçesinde alana gelen 5.9 büyüklüğünde İstanbul dahil bir hayli şehirde sezildi. Korkutucu zelzelenin ardından mekteplerin tatil haberleri de gelmeye başladı. İşte son dakika açıklamaları…

KDZ EREĞLİ MEKTEPLER TATİL Mİ?

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde merkez üssü Düzce Gölyaka olan 5.9 büyüklüğündeki zelzele sebebiyle eğitim öğretime bir gün ara verildi.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı merkez üssü Düzce Gölyaka olan 5.9 büyüklüğündeki zelzele sebebiyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Kdz. Ereğli Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “Merkez üssü Düzce Şehri Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki zelzele sebebiyle, temkin emelli ilçemiz genelinde tüm eğitim müesseselerinde 23 Kasım 2022 tarihinde bir 1 gün eğitim – öğretime ara verilmiştir.”

okullar tatil

ÜÇ ŞEHİRDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Zelzeleden etkilenen ve arkasıcı sarsıntıların sürdüğü Düzce, Bolu ve Sakarya’da da eğitime bir gün ara verildi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ bugün yapılması tasarlanan vize imtihanları zelzele sebebiyle ertelendi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eğitim - 2:40 pm A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.