16° Parçalı az bulutlu

Yetişkinlere yönelik içerikleriyle popüler! OnlyFans’ta yeni dönem başlıyor

Teknoloji - Mart 31, 2023 10:29 am A A

Son yarıyılın en popüler platformlarından biri OnlyFans. Öyle ki OnlyFans’ı daha evvel dinlememiş bir hayli internet kullanıcısı dahi “OnlyFans nedir, nasıl kullanılır?” diye araştırmaya başladı. OnlyFans hesabı açmak isteyenler de yok değil. OnlyFans, hakikatinde kullanıcıların özgün içeriklerini satabileceği veya satın alabileceği azalık tabanlı bir sosyal medya platformu. Ancak daha çok erişkinlere müteveccih içeriklerle ve cinsel içeriklerle ismi anılıyor. Şimdi ise OnlyFans platformunda yeni bir yarıyılı başlatıyor gibi görünüyor.

ONLYFANS’TA YENİ YARIYIL! SATIN ALINABİLECEK

Insider’ın haberine göre, OnlyFans, içerik oluşturucuların giyim ve çıkartma gibi özel markalı mahsulleri satmaya başlayabilecekleri online mağazalar açıyor. Böylece OnlyFans kullanıcıları yakında gözde içerik oluşturucularından şahsileştirilmiş mahsuller satın almaya başlayabilecek.

onlyfans

İçerik oluşturucular, Spring Store aracılığıyla hayranları için su şişeleri, çıkartmalar, bulmacalar ve elbiseler gibi özel mahsuller planlayıp satabilecek. OnlyFans blogunda, Spring’in mahsullerin ambalajlanması, depolanması ve nakliyesi ile ilgileneceğini belirtti.

Blog gönderisine göre OnlyFans’ın içerik oluşturucuları, kendi ürettikleri mahsulleri de mağazaya ilave edebilecek. İçerik oluşturucular, mağazalarını OnlyFans profillerinde gösterebilecekleri bir iletişim de alabilecekler.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Teknoloji - 10:29 am A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.