23° Açık

Yargı dizisi Ceylin kimdir, hamile mi? Pınar Deniz nereli? Pınar Deniz kaç yaşında, sevgilisi var mı?

Magazin - Kasım 27, 2022 10:34 pm A A

Yargı dizisi Ceylin kimdir, hamile mi? Pınar Deniz nereli? Pınar Deniz kaç yaşında, sevgilisi var mı?Yargı dizisi oyuncuları merak ediliyor. Yargı dizisinin başrolünde yer alan Pınar Deniz, Ceylin şahsiyetine hayat veriyor. Peki ama Pınar Deniz kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde Ceylin’e kim hayat veriyor?Yargı dizisindeki Ceylin kişiliğini kimin canlandırdığı merak ediliyor. Yargı dizisinde Ceylin’e Pınar Deniz hayat veriyor. Peki ama Yargı dizisinde Ceylin kimdir, kaç yaşında?

Yargı Ceylin kimdir?

Ceylin, hukuk okurken babasının uğradığı haksızlık neticeyi mapusa girmesine başkaldırı etmiş, kural tanımaz ve inandığı değer ve doğrular kaderine hudutları zorlayan, “ipten adam alır” denilen cevval bir avukat. Onun için reel haka ulaşabilmek kaderine gidilen her yol mubahtır. Bunun için yapamayacağı bir şey yoktur. Babasının yokluğunda tam ailesini ayakta yakalamaya çabalamıştır, bir nevi hala ailenin direği gibidir. Babası Zafer’e çok düşkündür. Kız kardeşi İnci ise onun en değerlisidir, sanki gözünden sakınır.CEYLİN NE DEMEK?

Pınar Deniz kimdir?Pınar Deniz, 10 Kasım 1993’te Adana’da doğdu. Mardinli ve Arap orijinli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da gelişti.İstanbul Üniversitesi Milletle İlişkiler ve Reklamcılık kısmında okumuş fakat mezun olmamıştır. Bir projede Can Yaman ile beraber rol alacakken Yaman’ın tutum tavırları sebebiyle yer almaktan vazgeçti.İlk oyunculuk tecrübesini 2014 senesinde yayımlanan Sil Baştan isimli dizide Evrim kişiliğini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Başka Bir Deyişle isimli şarkısının klibinde oynamıştır.

Magazin - 10:34 pm A A
BENZER HABERLER