24° Parçalı az bulutlu

Ünlü modacı yaşamının şokunu yaşadı! Evine hırsız girdi… 4 milyon liralık mücevheri çalındı

Güncel - Kasım 21, 2022 8:04 pm A A

Ünlü modacı Melisa Naz Özmen’in Kadıköy Bağdat Caddesi’nde bulunan evine 11 Ekim tarihinde saat 03.00 sıralarında arabalarıyla gelen ve suratlarını kapatan 2 kuşkulu, apartmanın kapı parolasını tuşlayarak içeri girdi. Bina boşluğundaki pencereyi kullanarak birinci katta bulunan dairenin balkonundan eve erişen kuşkulular, yatak odasındaki dijital çelik kasayı aldı ve çekmecedeki mücevherleri çantaya doldurdu. Hırsızlar takribî 4 milyon liralık mücevher ve ziynet eşyasıyla beraber binadan ufalayarak kayıplara karıştı. Vaziyeti polis ekiplerine bildiren Özmen, kuşkuluların bir an evvel tutulmasını istediğini söyledi.

ww

‘HADİSE 6 DAKİKADA REELLEŞTİ’

Yaşadıklarını anlatan Melisa Naz Özmen, “Ne Yazık Ki yakın zamanda başımdan çok şanssız bir hadise geçti. Cenazem vardı, hastam vardı ve bütün o sırada benim bu faciamdan faydalanarak konutuma hırsızlar girdi. Hadise 6 dakikada çok süratli ve profesyonel biçimde reelleşti. Hırsızlar kapımın parolasını öğrenerek içeri girdiler. Apartmanın koridorunu kullanarak oradaki ara sırçadan benim balkonuma erişip balkonumdan da direk yatak odama girdiler. Orada bulunan dijital çelik kasamı aldılar. Aynı zamanda çekmecemde bulunan mücevherlerimi çantama doldurarak bütün 6 dakika içinde çok serinkanlı biçimde harekâtı reelleştirip binayı terk ettiler vasıtalarına binip uzaklaştılar” dedi.

qq

‘MANEVİ KIYMETİ YÜKSEK BENİM İÇİN’

Konuşmasına devam eden Özmen, “Yakın zamanda kaybettiğim benim için bedeli çok büyük olan anneannemden kalma yüzükler, safir, yakut, zümrüt olmak üzere yüzük ve kolyeler, pırlanta gerdanlıklar ve saatlerim mevcuttu kasanın içinde. Bu güç zamanımda başıma böyle bir şeyin gelmiş olması daha büyük bir acı. Ve failler hala bulunamadı, bunun da yeisini yaşıyorum 1 buçuk aya yanaşmış olmamıza karşın. Parasal kıymeti geçtim, problem değil diyelim bir biçimde. Ama manevi kıymeti yüksek benim için hatıra olan anneannemden kalan mücevherler olduğu için Şehir Emniyet Müdüründen takviye istiyorum. Onların tutulup haka teslim edilmesini istiyorum” diye konuştu. DHA

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Güncel - 8:04 pm A A
BENZER HABERLER