24° Açık

Son dakika: Serhat Doğramacı kimdir, evlendi mi? MasterChef 2020 şampiyonu Serhat’ın nişanlısı kaç yaşında, lokantayı nerede?

Magazin - Aralık 23, 2022 5:37 pm A A

Son dakika: Serhat Doğramacı kimdir, evlendi mi? MasterChef 2020 şampiyonu Serhat’ın nişanlısı kaç yaşında, lokantayı nerede?Serhat Doğramacı imza yemeği gündem oldu. MasterChef Türkiye’nin bu akşamki kısmına 2020 sezonundaki müsabakacılar misafir oluyor. MasterChef Türkiye’nin geçen sezonki daha önceki müsabakacıları yeni müsabakacılar ile beraber mutfağa giriyor. Peki Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında? TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye müsabakasında Serhat Doğramacı dikkat çekti. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri aboneliğini üstlendiği müsabakada 2020 müsabakacısı Serhat Doğramacı misafir oldu. Acun Ilıcalı’nın üretimciliğini üstlendiği müsabakada MasterChef Serhat’a dair bilgiler…
Serhat Doğramacı kimdir?23 yaşında olan Serhat Doğramacı müsabakaya İstanbul’dan katılıyor. Serhat Doğramacı takribî 9-10 yıldır aşçılık yapıyor. Amerika ve Almanya’da çalışan MasterChef’in iddialı adlarından Serhat Doğramacı, Selim Paşa Lisesi Turizm Otelcilik bölümününde okudu. Süleyman Demirel Üniversitesi Aşçılık kısmında eğitimini sürdüren müsabakacı, milli ve beynelmilel gastronomi müsabakalarında 15 adet madalya/kupa kazanmıştır.  Kendisiyle alakalı suallere Instagram hesabından cevap veren Serhat, bir takipçisinin “Aslen nerelisin? Soyadının kaynağı neresi?” sualine; “Babam Kerkükte doğmuş, anneannem Yugoslav muhaciri. Ben İstanbulluyum. Soyadımın kaynağı İhsan Doğramacı.” cevabını vermişti. Serhat Doğramacı, 10 seneye yakın bir müddettir aşçılığa dair eğitim ve iş deneyimi olduğunu söylemektedir. Milli ve beynelmilel gastronomi müsabakalarında 15 adet madalya/kupa sahibi olan Serhat Doğramacı, Amerika ve Almanya’da toplamda 3 sene çalışarak iş deneyimlerine bir yenisine ilave etmiştir. İleri seviyede İngilizce, başlangıç seviyeyi Almanca ve Rusça bilgisine sahip olan Doğramacı, MasterChef 2020’nin ana kadrosuna dâhil olan iddialı adlardan biriydi.

Magazin - 5:37 pm A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.