24° Parçalı az bulutlu

Sırçadaki Kız’ın Hayri’si Cihangir Ceyhan’ın eşi Fatma Ceyhan merak edildi!

Magazin - Kasım 25, 2022 6:20 am A A

Sırçadaki Kız’ın Hayri’si Cihangir Ceyhan’ın eşi Fatma Ceyhan merak edildi!Sırçadaki Kız Hayri’nin öyküsü merak uyandırdı. Bir Hayli izleyici uzun bir zamandır ‘Sırçadaki Kız Hayri kim? Sırçadaki Kız Hayri’ biçiminde araştırmalar yaptı. Uzun bir zamandır merak uyandıran mevzu netleşti. Sırçadaki Kız dizisinde Hayri kişiliğine Cihangir Ceyhan hayat veriyor. Peki ama Sırçadaki Kız Hayri Ersoy’un öyküsü nedir? İşte Cihangir Ceyhan hakkında bilgiler…Sırçadaki Kız dizisindeki büyük gizem bu akşam ortadan kalkıyor. Sırçadaki Kız’ın Hayri’si yayınlanacak olan son kısımda muhakkak oluyor. Sırçadaki Kız dizisinde Hayri kişiliğine Cihangir Ceyhan hayat veriyor. İşte Sırçadaki Kız Hayri’nin reel öyküsü ve Cihangir Ceyhan hakkında bilgiler…

Sırçadaki Kız Hayri’nin reel öyküsü nedir?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Sırçadaki Kız dizisinde Hayri rolü merak uyandırmıştı. Kitapta Hayri, Nalan’ın sürücüyüdür. İkili birbirlerine aşık olurlar. Hayri ise kitapta Türkan ile konutlu ve 3 çocuk babasıdır. Eğitimsiz biri olarak tarif edilen Hayri, köyden çalışmak için İstanbul’a gelmiştir. Sedat’ta alaka ve sevgi göremeyen Nalan, bebeğini de kaybettikten sonra bunalıma girer. Bu gidişatta Hayri arasında yakınlaşma olur.

Sırçadaki Kız dizisinde Hayri’yi canlandıran Cihangir Ceyhan hakkında daha ayrıntılı bilgiye alttaki haberimizden erişebilirsiniz. 

Magazin - 6:20 am A A
BENZER HABERLER