20° Açık

Özel Yetenekliler Etkinlik ve Materyal Geliştirme Çalıştayı Kuşadası’nda düzenlendi

Eğitim - Nisan 5, 2023 9:41 am A A

Aydın Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezinin yürütmekte olduğu BEFFDA Bütünleştirici Eğitimle Değişiklikleri Fırsata Dönüştürmek AB hibe projesi çerçevesinde tertip edilen Özel Maharetliler Faallik ve Materyal Geliştirme Çalıştayı, Kuşadası’nda asıllaştırıldı.

Aydın’ın değişik ilçelerinden hocalar ve ÖĞRENSEM hocalarından oluşan 61 şahsiyet çalıştay takımı özel maharetlilerin eğitiminde kullanılan modellere uygun faallik ve materyaller planladı. Adnan Menderes Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ahmet Bildiren, Dr. Öğr. Abonesi Özge Usanmaz Bilgen ve Dr. Öğr. Abonesi Nilgün Kirişçi’nin atölye çalışmalarından elde edilen bilgi ve tecrübeler çalışmalara yansıtıldı. Değişik dallardan hocaların gruplar halinde çalıştığı çalıştayda disiplinlerarası uygulamaları kapsayan faallik ve materyaller hazırlandı.

Özel maharetlilerin alaka, lüzum ve değişikliklerine uygun bilme etraflarının oluşturulmasını desteklemek için hazırlanan faallik ve materyallere projenin hoca paylaşım platformu www.beffda.com sayfasından erişilebiliyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eğitim - 9:41 am A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.