24° Parçalı az bulutlu

O Kız Doruk kimdir? Ali Öner hangi dizilerde oynadı?

Magazin - Kasım 23, 2022 5:10 pm A A

O Kız Doruk kimdir? Ali Öner hangi dizilerde oynadı?KANAL D’de yayınlanan O Kız dizisinde Doruk şahsiyeti dikkat çekti. Beğenilen dizinin oyuncuları ve kişilikleri merak ediliyor. Ali Öner, O Kız dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Peki ama Ali Öner kimdir? Ali Öner, O Kız dizisinin oyuncu kadrosunda Doruk kişiliğini canlandırıyor. Beğenilen dizideki şahsiyetler kısa zamanda alaka gördü. Peki ama Ali Öner hangi dizilerde oynadı?  

O Kız Doruk kimdir?

7’nci kısmının final sahnesinde izleyici karşısına çıkan Öner, Sitare’nin üvey oğlu Doruk kişiliğine hayat veriyor.Doruk, babasının kuşkulu dünya seyahatini kurcalamanın yanı gizeme Sitare’nin ondan aldığı her şeyi geri almanın peşindedir. Ayrıca Doruk’un gelişi yalnızca Sitare’nin değil Ozan, Zeynep ve Kadir’in de hayatlarında büyük bir tesire neden olacaktır.

Ali Öner kimdir? Teşkilat Ayvaz. Manken, Model, Oyuncu. 1996, İstanbul doğumlu. 2019 senesinde Best Model Of Turkey müsabakasında podyuma çıkan ve derece almayı başaran Ali Öner motor isteği de ile öğrenilir. Ali Öner oyuncu olarak ilk ciddi ekran tecrübesini 2021 senesinde TRT1’in ekranlarına gelen 15 Temmuz evraksalı Mahrem’de yaşamıştı.
       

Magazin - 5:10 pm A A
BENZER HABERLER