14° Parçalı bulutlu

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine böyle yanıt verdi! “Tavsiyeni dikkate aldım” dedi ve ekledi…

Güncel - Nisan 23, 2023 8:02 pm A A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’da tertip edilen 2022 FIFA Dünya Kupası açılış merasiminden dönüşünde uçakta gazetecilerin suallerini cevaplamış ve gündeme ait açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e müteveccih laflarına Akşener’den cevap geldi. İşte ayrıntılar…

Akşener’in Cumhur İttifakı’na müteveccih “Kumar masasında olmadık, bundan sonra da olmayacağız” laflarının andırdırılması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Böyle bir yanıt mı olur? Şimdi bu ne demektir? 6’lı masa alışveriş yapmıyor mu? Bir bana, bir sana demiyor mu? Hatta ‘şu kadar bakanlık filancaya verilebilir’ denmiyor mu? Kumar budur. Bunu kalkıp da Cumhur İttifakı’na devirmeye çalışırsan Akşener; ne Tayyip Erdoğan’ın yaşamında böyle bir şey var ne de Bahçeli’nin yaşamında böyle bir şey var. Biz işimize bakıyoruz. Bizim tek tasamız bu ülkeye hizmet. Bu ülkeye hizmette de bizim geldiğimiz yerler neresidir emin. Hayaliniz bile bizim eriştiğimiz yere erişemez. 20 sene bunun çok sarih kanıtıdır. Altyapıda, üstyapıda, eğitimde, sıhhatte, hakta, emniyette, tarımda, dış siyasette nereye geldiğimiz, hepsi ortada. Öyleyse bu çalışmayı, Cumhur İttifakı’nın attığı bu adımı nasıl bir kumar oyunuyla özdeş hale getirmek istersin? Bu olacak iş mi? Onun için Akşener’in kendisini ve yanındakileri bir gözden geçirmesinde fayda var.”

AKŞENER’DEN FOTOĞRAFLI CEVAP

Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına şu biçimde cevap verdi:

“Sayın Erdoğan önerini dikkate aldım, yanımdakilere şöyle bir baktım… Gördüğün gibi yanımdakiler fevkalade sağlam, liyakat tavan. Ya senin yanındakiler nasıl?”

xw

Akşener’in paylaştığı resimde daha önceki AK Partili adlar Turhan Çömez ve Ahmet Eşref Fakıbaba’nın kadrajda yer alması dikkatlerden kaçmadı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Güncel - 8:02 pm A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.