24° Parçalı az bulutlu

MasterChef Sefa Okyay Kılıç kimdir? MasterChef 2020 müsabakacısı Sefa nereli? Sefa Okyay Kılıç lokantayı nerede?

Magazin - Kasım 30, 2022 2:45 am A A

MasterChef Sefa Okyay Kılıç kimdir? MasterChef 2020 müsabakacısı Sefa nereli? Sefa Okyay Kılıç lokantayı nerede?MasterChef Türkiye’nin bu akşamki kısmına 2020 sezonundaki müsabakacılar misafir oluyor. MasterChef Türkiye’nin geçen sezonki daha önceki müsabakacıları yeni müsabakacılar ile beraber mutfağa giriyor. Peki Sefa Okyay Kılıç kimdir, kaç yaşında? TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye müsabakasında Sefa Okyay Kılıç dikkat çekti. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri aboneliğini üstlendiği müsabakada 2020 müsabakacısı Sefa Okyay Kılıç misafir oldu. Acun Ilıcalı’nın imalciliğini üstlendiği müsabakada MasterChef Sefa’e dair bilgiler…
Sefa Okyay Kılıç kimdir?Sefa Okyay Kılıç, 24 yaşında. Gazi Üniversitesi Gastronomi Sanatları Fakültesi mezunu. Bir hafta evvel Londra’dan gelmiş. Londra’da sahibi Türk olan Akdeniz lokantasında aşçı olarak çalışan Sefa Kılıç, şeflerin karşısına çok iyi hazırlanarak çıktığını ve MasterChef’i kazanmaya geldiğini söyledi.

61cb6b2079da3e1ae025bd31.png

Sefa Okyay Kılıç, Londra’dan MasterChef için gelme nedenini şu lafları ile açıkladı “Bir insan kendi topraklarında kendi milletinin önünde galibiyetli olursa ve burada kendini kanıtlarsa dünyaya çok rahatlıkla kendini kanıtlayabilir. Bunun misali bir hayli Türk şef var zati. Bu surattan kendi ülkemde galibiyetli olmak için buraya geldim.”

Magazin - 2:45 am A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.