23° Açık

MasterChef Büşra kimdir, nereli? MasterChef 2022 Büşra kaç yaşında? MasterChef Büşra Zambak elendi mi? MasterChef Büşra instagram adresi!

Magazin - Kasım 28, 2022 7:38 pm A A

MasterChef Büşra kimdir, nereli? MasterChef 2022 Büşra kaç yaşında? MasterChef Büşra Zambak elendi mi? MasterChef Büşra instagram adresi!TV8 ’de yayınlanan MasterChef programında Büşra isimli müsabakacı dikkat çekti. Hoşlanılan programın müsabakacıları da merak ediliyor. Büşra Zambak MasterChef müsabakasının kadrosunda yer alıyor. Peki ama Büşra Zambak kimdir? Büşra Zambak, MasterChef müsabakasının kadrosunda iddialı açıklamalarıyla alaka gördü.  Hoşlanılan müsabaka programına katılanlar kısa vakitte alaka gördü. Peki ama MasterChef Büşra kimdir, kaç yaşında, instagram adresi nedir? MasterChef Büşra kimdir?Büşra Zambak, 25 yaşında ve Denizlili’dir. İstanbul’da yaşayan müsabakacı, 9 yıldır profesyonel aşçılık yapıyor.
Güler Sabancı’ya yemek yaptığını belirten Zambak, üst düzey ceolara ve idareyicilere 5 yıldır yemek hazırladığını da laflarına ekliyor.İlk turda Mehmet Şef’in yerine geçmek istediğini söyleyerek dikkatleri sürüklemişti. Büşra Zambak’ın İtalyan mutfağına alakası bulunuyor ve üzüntüye turunda rokalı avakado püresi, tatlı patates, dil balığını ve safranlı tuile ile servis etti. Üç şeften de evet oyu alarak üst tura çıktı.       

Magazin - 7:38 pm A A
BENZER HABERLER