14° Açık

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

Teknoloji - Mart 30, 2023 3:31 am A A

“Kamera lensi ne işe bereket?” diye merak edenler olabilir. Kamera lensleri; resim makinelerine ve cep telefonlarına takılabilen, sırça ve optik bilgisinden yararlanarak değişik uzaklıklardaki resimlerin değişik ve net açılarla çekmesini sağlayan ürünler. Resim türüne göre kullanılan makro, telefoto veya geniş açı lens seçeneklerini yazımızda bulabilir, en iyiler arasından ihtiyacınıza uyan modeli güvenle tercih edebilirsiniz. Haydi, başlıyoruz!

1. Telefoto zoom lens ile uzak nesneleri fotoğraflayın: Nikon 200-500 mm Lens Kamera İçin Dslr Lens

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

Sepette %10’a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Şayet bir zoom objektif arayışı içerisindeyseniz en iyi kamera lensi makaralarından biri olan Nikon markası tarafından üretilen Nikon 200-500 mm Lens Kamera İçin Dslr Lens, sizin için harika bir alternatif olabilir. Telefoto olarak da adlandırılan lens, 200-500 milimetre odak uzaklığı ile uzaktaki nesneleri fotoğraflamak için ideal bir ürün. Ürün, sabit F/5,6 diyafram bedeline sahip. Bu sayede meblağlı bir şekilde tüm zoom aralıklarında alan derinliği üzerine pürüzsüz bir hakimiyet sunar. Vahşi yaşam, kuşlar, uçaklar ve süratli tempolu hareket eden nesneleri fotoğraflamayı seviyorsanız ürüne göz atabilirsiniz.

Ürünü Araştır

2. Porte çekimleri için en ideal: Canon EF 50 mm F/1.4 USM Lens

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

Canon EF 50 mm F/1.4 USM Lens, genellikle portre çekimleri için kullanılabilecek odak uzaklığına sahip kaliteli lenslerden biri. 1,4 diyafram bedeline sahip olması sayesinde alan derinliğinde çok keskin ayrıntılar elde edebilir. Aynı zamanda düşük ışıkta da yüksek performans sunar. Diyafram bedelinin yanı gizeme 50 milimetre odak uzaklığı sayesinde ürünle harika portre resimleri çekebilir, manzara ve odak arasındaki keskinliği daha iyi bir şekilde resme yansıtabilirsiniz. Canlı ve net görüntüler tutmak istiyorsanız ideal bedellere sahip lensi kaçırmayın, deriz.

Ürünü Araştır

Kasım fırsatları için çabuk edin, indirimlisi varken daha fazla ödemeyin! 18.11.2022

Bershka, Stradivarius, Pull & Bear… Inditex ürünlerinde indirim

Kozmetikte kaçırılmayacak fırsat: L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline ürünleri

Babyliss saç şekillendiriciler ve tıraş makinelerindeki fırsatları keşfedin

Her evin ihtiyacı olan elektrikli ev aletlerini indirimli almanın keyfini yaşayın

Hem çocuklar hem yetişkinler için eğlenceli LEGO setlerinde fırsat

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, irtibatlardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan meselelerden mesul değildir.

3. Geniş odak aralığı sayesinde her alanda kullanın: Sony Sel24240 Kompakt Sistem Resim Makinesi Lensi

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

“Hem geniş açılı manzara resimleri çekeyim hem uzak nesneleri rahat bir şekilde fotoğraflayayım.” diyorsanız Sony Sel24240 Kompakt Sistem Resim Makinesi Lensi, bütün size göre. 24 milimetreye kadar inen odak uzaklığı sayesinde geniş açılı manzara resimleri çekmenize imkân tanır. 10x zoom aralığına sahip olan ürün, anlık çekimden portreye kadar birçok değişik şartta istenen kareyi yakalar. Lens, yedi yapraklı diyafram mekanizması sayesinde resimde ışık ve keskinliği iyi bir şekilde ayarlayabilir. Dâhili olarak titremeleri eksilten Optical SteadyShot özelliği de cabası.

Ürünü Araştır

4. Ultra geniş açıyla her şeyi kadraja sığdırabilirsiniz: Canon LENS EF-M11-22 mm F4-5.6IS STM Lens

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

Odak özelliği 11-22 milimetre olan ve kadraja klasik bir lensten çok daha aşırısını sığdırabilen Canon LENS EF-M11-22 mm F4-5.6IS STM Lens, harika resimlere ve video çekimlerine imkân tanır. Tek bir kare içerisinde sürüklemek istediğiniz tüm alanı fotoğraflayabilir. Aynı zamanda video çekim modlarında STM özelliğini kullanarak lensin odak esnasında çıkardığı seslerden videonun etkilenmesini önler. Video çekimlerinde hareket edilmesi gidişatında görüntünün sallanması problemini de eksilterek daha pürüzsüz ve net görüntüler elde etmenizi sağlar. Profesyonel kalitede film sürüklemek istiyorsanız lense bir uğur vermelisiniz.

Ürünü Araştır

5. Minik nesneleri fotoğraflayın: Sony SEL50M28 I 50 mm f2.8 Makro Lens

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

Sony SEL50M28 I 50 mm f2.8 Makro Lens, minik nesneleri fotoğraflamak için kullanılan özel lenslerden biri. 50 milimetre odak uzaklığına sahip olan lens, F/2,8 bedeline kadar diyafram sarihliğini genişletebiliyor. Bu sayede daha fazla ışığın lens içerisine dolmasını sağlayarak böcek, minik nesneler, nesnelerin üzerindeki ayrıntılar gibi önemli detayların parlak ve net bir şekilde fotoğraflanmasını sağlıyor. Kompakt, hafif yapısıyla kolay kullanılıyor ve hareket serbestliği sağlıyor. Üstelik toz ve su atlamasına karşı gözetmeli yapısı, ekstrem koşullarda güven içerisinde resim sürükleme imkânı sunuyor.

Ürünü Araştır

6. Resimlerde küresel efekt tutmak isteyenler için: 7artisans 7.5 mm F2.8 Aps-c Fisheye Fixed Lens

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

Balık gözü lensler; 180 derece açıyla çekim yapabilen, bunu yapmak için de resimde bükülmeye neden olan lenslerden biri. 7artisans 7.5mm F2.8 Aps-c Fisheye Fixed Lens, bu grupta yer alan ideal bir lens modeli. Ürün sayesinde balık gözünden bakar gibi resimler sürüklemek olası. Böylelikle hem daha geniş bir açıya sahip olunuyor hem resim bükülme efekti sayesinde hareketlilik kazanılıyor. Ancak bu lens her an kullanılamayabilir. Bu noktada “Kamera lensi nasıl çıkarılır?” diye merak edenler olabilir. Genellikle resim makinelerinin lensin takıldığı yerde bulunan butonuna basılarak kolay bir şekilde lensi bodyden ayırabilirsiniz.

Ürünü Araştır

7. Cep telefonuyla geniş açılı resim sürüklemek isteyenlere: ÖzSima Balık Gözü Lens Fish Eye 3 Wide Geniş Açılı Makro Telefon Lensi

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

Cep telefonu lensleri genellikle düşük odak bedeliyle geniş açılı resim çekebilecek şekilde planlanır. ÖzSima Balık Gözü Lens Fish Eye 3 Wide Geniş Açılı Makro Telefon Lensi, bu açıyı genişleterek balık gözü efektinin oluşmasına imkân tanır. Böylelikle cep telefonuyla çekilen resim ve videolara çok daha fazla alanın sığdırılması ve küresel bükülme efektinin eklenmesi sağlanır. Lens almayı düşünenlerin usuna “Kamera lensi nasıl temizlenir? suali gelebilir. Bunun için kamera lensi temizleme akışkanı, sırça temizleme bezi ve hava üfleyici gerekir. Hava üfleyiciyle tozlar uzaklaştırılır, ardından lense akışkan bunalarak ürün temiz bir bez ile silinir.

Ürünü Araştır

8. Cep telefonu ile makro resim çekim keyfi arayanlara: Thorparacord Telefon Macro Lens Kiti 0.45x Süper Geniş Açı – 12.5x Süper Makro Lens HD Kamera

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

Thorparacord Telefon Macro Lens Kiti 0.45x Süper Geniş Açı – 12.5x Süper Makro Lens HD Kamera, klips şeklinde takılarak cep telefonu kamerasıyla kaliteli makro resimler sürüklemeye imkân tanıyan bir aparat. Cep telefonunuza ve kamerasına herhangi bir hasar vermeden kullanılabilen ürün, kolaylıkla takılıp çıkarılabilir. Görüntüleri vasati %60 oranında büyütebildiği gibi daha net ve kaliteli resim çekilmesini sağlar. Aynı zamanda yakından çekilen nesnelerin daha parlak çıkmasında da etkili olur. Kamera lens özellikleri genellikle lens üzerinde yazar. Odak uzaklığı, diyafram bedeli gibi bilgiler buradan kolaylıkla öğrenilebilir.

Ürünü Araştır

9. Cep telefonunuzu telefoto zoom kameraya çevirin: Jongsun Cep Telefonu Objektif Kamera Lens Kiti

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

Prime üyesi olup parasız kargo ve daha birçok avantajdan faydalanmak için tıklayın!

Jongsun Cep Telefonu Objektif Kamera Lens Kiti, cep telefonu kamerasına kolay bir şekilde takılarak kameranın 22x optik zoom yapmasını sağlar. Bu aparat sayesinde görüntüde hiçbir kalite kaybı yaşamadan çok uzaktaki nesneleri sanki yanı başınızdaymış gibi fotoğraflayabilirsiniz. Şayet eliniz titrediği için video ve resim sürüklemek istemiyorsanız size harika bir haberimiz var. Set içerisinde bir adet tripot, bir de uzaktan kumanda bulunuyor. Böylelikle telefonu kamera ile tripota yerleştirebilir, istediğiniz açıya geldiğinde de kumanda ile resim ya da video çekebilirsiniz. Harika, değil mi?

Ürünü Araştır

10. Bir kilometre uzağın resmini çekin: Omni 8x Zoom Telefon Kamera Lensi Cep Telefon Teleskobu

Kameranızdan aldığınız performansı katlayacak en iyi ve kaliteli kamera lensleri

Omni 8x Zoom Telefon Kamera Lensi Cep Telefon Teleskobu, 1 ila 1,5 kilometre gibi uzak mesafelerin net bir şekilde fotoğraflanması için kullanılan harika bir ürün. Şık tasarımı ve özel ışık yolu dizaynı sayesinde yüksek çözünürlük sunan lens, cep telefonunun görüntü kalitesinde oluşacak kayıpların önüne geçer. Dürbün üzerinde manuel olarak yapılacak ayarlamalarla uzaklık seviyesi kolayca değiştirilebilir. Klipsli mekanizması ile kolay kurulan ürünü kullanmak için herhangi bir uygulama veya yazılım gerekmez. Sekiz defa yakınlaştırma yapılmasına izin veren ürünü çok seveceksiniz!

Ürünü Araştır

Teknoloji - 3:31 am A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.