24° Açık

Instagram hesabım kapatıldı, nasıl geri alabilirim?

Teknoloji - Kasım 23, 2022 11:11 pm A A

Topluluk kaidelerini ihlal eden kullanıcıların hesapları telif, kopya içerik, taciz ve rahatsızlık, üryanlık ve tehdit dili gibi sebeplerle yarıyıl yarıyıl kapatılabiliyor. Ya da hesaba birden fazla kere yanlış girince hesap askıya alınabiliyor. Yeniden aynı biçimde hesaba değişik bir aygıttan giriş yapıldığında onay verilmezse Instagram hesabı gözetmek ismine askıya alabiliyor. Peki, böyle gidişatlarda ne yapmak gerekiyor?

INSTAGRAM HESABIM KAPATILDI, NASIL GERİ ALABİLİRİM?

Telif içerik ya da kopya hesaplar sebebiyle Instagram hesabınız kapatıldıysa bu mevzuda Instagram telif sahibinin haklarına gözetiyor. Bu sebeple öncelikle hesabınızın hangi nedenden kapatıldığını tespit edin ve alakalı yanlışlığı ortadan kaldırın.

Hesabınızın neden kapatıldığına dair bir fikriniz yoksa Instagram’a analiz arzında bulunabilirsiniz. Alakalı formu doldurarak hesabının kapatılma sebebini bildikten sonra açılması doğrultusunda arzda bulunabilirsiniz. Formu yolladıktan sonra Instagram size hesabın kapatılma sebebiyle alakalı bilgiler verebileceği gibi açılıp açılmayacağı doğrultusunda açıklamasını da yapabilir.

Formda popülasyon cüzdanınızda yazan isminiz soyadınız, e posta adresiniz, ınstagram kullanıcı isminiz ve cep telefonu numaranız gibi bilgiler sizden arz edilecek.

İTİRAZ FORMU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Instagram Hesap Silme Linki

 

Teknoloji - 11:11 pm A A
BENZER HABERLER