24° Parçalı az bulutlu

EYT son dakika büyümesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kabine Buluşmasında EYT staj vaziyet kararı çıktı mı? Mecliste’mi?

Genel - Kasım 29, 2022 3:42 am A A

EYT son dakika büyümesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kabine Buluşmasında EYT staj vaziyet kararı çıktı mı? Mecliste’mi?Kabine Buluşması sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, merak edilen EYT mevzusuna da değindi. Peki ama EYT’de son vaziyet nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların merakla beklediği EYT mevzusuna dair Kabine Buluşması sonrasında açıklamalarda bulundu. Peki ama EYT’de staj gidişatı nedir? İşte EYT’de bugünkü son gelişmeler…

”EYT’yi kamuoyuna açıklayacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Yasal tertip etmenin en kısa zamanda Meclis’te çalışarak yaşama geçirmesini sağlayacağız. Emeklilik için senesini doldurup, yaş koşulunu bekleyenler, geçici emekçilerle alakalı çalışmalarımızı da en kısa zamanda bitirip kamuoyuna açıklayacağız. ” dedi.

Erdoğan, ”Sanayimizin en büyük kasveti olan çırak, kalfa ve akılda lüzumunun karşılanması yolunda ehemmiyetli mesafe kat ettik. 7 beynelmilel iş lisesi kurduk. Perşembe günü İstanbul’da yapılacak OECD Mesleksel Eğitim Zirvesi’nde bu alandaki çalışmalarımızı katılımcılarla değerlendireceğiz.” diye ilave etti. 

Genel - 3:42 am A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.