12° Az bulutlu

Elon Musk yine yapacağını yapıyor! Dünya daha öncekine alışamamışken bir mavi tik sürprizi daha: Bu sefer bakın ne için

Teknoloji - Mart 31, 2023 10:18 am A A

Elon Musk’ın satın aldığı Twitter son günlerin hakkında en çok haberi yapılan sosyal medya platformlarından biri. Bunun sebebi Musk’ın ipleri eline almasıyla beraber yaşananlardan başka bir şey değil. Twitter’ın genel merkezine lavaboyla girmesi, üst düzey idareyicileri kovması, daha sonra büyük bir işten çıkarma harekâtı başlatması ve daha niceleri… Ünlü milyarder sosyal medya platformunun başına geçtiğinden beri gerçekten de çok fazla vaka alana geldi. En dikkat toplayan mevzu ise fiyatlı mavi tik satmaya başlamasıydı. Satışların 29 Kasım’da tekerrür başlayacağı bildirilse de fiyatlı mavi tik en çok konuşulan mevzular arasına girdi. Ancak bugün, Twitter’ın mavi tik projesine ait yeni bir iddia ortaya atıldı.

TWITTER GÖZÜNÜ ŞİRKETLERE ÇEVİRDİ

The Verge’ün Platformer’dan aktardığı bilgilere göre, Twitter, şirketlerin satın alabilecekleri bir “Blue for Business” projesi üzerinde çalışıyor. Detayları paylaşılan Blue for Business projesi dikkate değer görünüyor. Zira bu projeyle beraber şirketlerin çalışanlarına özel tikler satın alabilecekleri, çalışanları için değişik cinste bir mavi tik satın alma alternatifine sahip olacakları iddia ediliyor.

FILE PHOTO: Illustration shows Twitter app logo

İddialara göre bu proje, bu hesapların hangi işletmeye bağlı olduğunu netleştirip, öbür hesaplardan ayırt edilmesine destekçi olacak.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Teknoloji - 10:18 am A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.