10° Açık

Dikkat! Facebook tarih verdi: 1 Aralık’tan itibaren kaldırılıyor

Teknoloji - Mart 30, 2023 12:15 am A A

Mark Zuckerberg’in Facebook’u seneler evvel çok ama çok popülerdi. Hatta bir yarıyıl çok rakamda şahıs Facebook üzerinden iletileşti, ilişki gidişatını Facebook üzerinden paylaştı, Facebook üzerinden gruplar kurarak birbiriyle irtibata geçti hatta Facebook’taki zaman tünelleri üzerinden birbirlerinin doğum günlerini kutladı. Tüm bu saydıklarımızı yapmaya devam eden, hatta Facebook’un yeni özellikleriyle beraber Facebook’u kullanmayı sürdüren rakamca yüksek bir kesim hala bulunuyor. Hatta Facebook, kardeş uygulamaları Instagram ve WhatsApp ile etkileşim kurarak evvelkinden daha da değişik bir çehreye kavuşuyor. Ancak Facebook’un artık kullanıcılarına 1 Aralık tarihini verdiği söyleniyor. Peki 1 Aralık’ta Facebook’ta ne olacak?

GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI: FACEBOOK, 1 ARALIK’TAN İTİBAREN KALDIRIYOR!

facebook

Facebook 1 Aralık’tan itibaren kullanıcıların profillerinde paylaştıkları bir dizi şahsi bilgiyi kaldıracak. Profillerden kaldırılacak bilgiler ise şöyle sıralanıyor;

Adres İlgilendikleri Dini İnanç

Yaşanan şehir, memleket ve yaşanan diğer yerlerle alakalı bilgiler, irtibat ve temel bilgilerle beraber profilde kalmaya devam edecek.

facebook2

Facebook, bu bilgiler kaldırılmadan evvel, başka bir deyişle 1 Aralık 2022’den evvel bilgilerinizin bilgilerinizi kapsayan bir kopyasını indirmenize izin verecek.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Teknoloji - 12:15 am A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.