23° Açık

Askıya alınan Instagram hesabı nasıl açılır?  Askıya alınan Instagram hesabı açma

Teknoloji - Kasım 29, 2022 5:37 pm A A

Telif, yakışıksızlık, kopya içerikler, klasik dışı hareketlilik, DM yoluyla öbür kullanıcıları rahatsız etme ve takip etme ya da edilmede fazla anormallik Instagram’ın algoritmasının süzgecine takılabiliyor. Bu sebeplerden bir ya da birkaçı suratından hesaplar askıya alınabiliyor. Peki, tüm bunları yapmadığınız halde hesabınız askıya alındıysa ne yapacaksınız?

ASKIYA ALINAN INSTAGRAM HESABI NASIL AÇILIR?

Instagram bu stil yanlış askıya alınma vaziyetlerinde kullanıcılarına hesaplarını kurtarmaları için doldurmaları gereken formu öneriyor. “help.instagram.com” adresinde kullanıcılar Instagram hesabının yanlışlıkla kapandığını düşünüyorsa formda yer alan bilgileri doldurarak itirazda bulunabilirler.

Formu dolduracak olan şahıstan nüfuz cüzdanında yazan ad ve soyad, e-posta adresi, Instagram kullanıcı ismi, cep telefonu numarası ve itirazda bulunma sebebi gibi bilgiler isteniyor.

Alakalı formu doldurduktan sonra itiraz arzı Instagram tarafından incelenecek ve değerlendirme neticesinde Instagram algoritmasının yanlışlıkla hesabınızı kapattığı ispatlanırsa hesabınız yine etkin edilecek. Ancak bu tahlil süreci müracaatlardaki yoğunluğa göre birkaç gün sürebilir.

İTİRAZDA BULUNMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

 

Instagram Hesap Silme Linki

Teknoloji - 5:37 pm A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.