24° Parçalı az bulutlu

Akıcı bir reyin tecrübeyi sunmak için planlandı

Teknoloji - Kasım 30, 2022 1:41 pm A A

Akıcı bir reyin tecrübeyi sunmak için planlandıGelişmiş MediaTek Helio G99 çipsetine sahip olan POCO M5 , oyuncular için akıcı bir tecrübe sunması için geliştirildi.Amiral gemisi düzeyinde 6nm imal süreciyle üretilen ve 2,2 GHz’ye kadar saat süratine sahip iki yüksek performanslı Cortex-A76 dahil olmak üzere 8 çekirdekli harekâtçı kapsayan güçlü çipsete gelişmiş 3D grafikler için ARM Mali G57 GPU eşlik ediyor. 90Hz DynamicSwitch ekranla gelen POCO M5, ekran yenileme süratini zinde olarak değiştirebiliyor. Reyin oynarken, yüksek çerçeve süratine sahip oyunlarda yenileme süratini yükseltirken video izlerken yenileme süratini düşürebiliyor. Bu, efor tasarrufunun yanı gizeme maksimum batarya ömrü ve daha uzun müddet reyin oynamaya imkân tanıyor.6,58 inç Full HD+ DotDrop ekrana sahip POCO M5, canlı renk doğruluğu ve net görüntüler sunuyor. 240Hz dokunmatik örnekleme süratiyle genel tecrübeyi süratlendiriyor ve daha süratli değme tepkisi ile süratli tempolu oyunların daha rahat oynanmasına takviyeci oluyor.Cihaz, 50MP ana kamera, 2MP derinlik sensörü ve olağanüstü yakın çekimler için 2MP makro kameradan oluşan üçlü kamera montajıyla donatıldı. Tüm bunlara ek olarak POCO M5’in 18W süratli şarj dayanaklı yüksek kapasiteli 5.000mAh bataryayı her an istediğinizi yapabilmeye imkân veriyor.POCO M5s: Eforun cümbüş ile buluşmasıPOCO M5s’in dörtlü arka kamera sistemi kullanıcıların harika 4K 30 FPS video sürüklemelerine caddede ya da rastgele bir yerde beklenmedik anları tutmalarına imkân tanıyor. Şehir silüeti ya da manzara resmi sürüklemekten seven kullanıcılar için 64MP ana kamera ve 8MP ultra geniş açılı kamera içeriyor.Ayrıca derinlik idrak etme ve kullanıcıların içindeki sanatçıyı sarihe çıkarmaları için detaylı yakın çekimler yapabilmeleri için iki adet 2MP sensörle beraber geliyor. 13MP ön kamera ise kullanıcıların harika selfie’ler sürüklemelerine ve nitelikli video konferans görüşmesi yapabilmelerini sağlıyor.
POCO M5s etkileyici bir 6,43 inç Full HD+ AMOLED Nokta Ekran ve çift hoparlör sistemi ile beraber geliyor. DC Dimming ve ekran parlaklığını ayarlayan 360° etraf ışığı sensörleri gibi kullanıcı konforunu artıran üstün özellikler de makinenin öne çıkan yanlarından.MediaTek Helio G95 çipsetin kullanıldığı POCO M5s, görsel ve işitsel açıdan cümbüşü daha da büyülü hale getiren tüm efora sahip. Hatasız grafik performansı ve üst düzey yararlılık, çekici artırılmış asıllık, harikulade kamera çekimleri ve sürekli video izleme tecrübeyi sunuyor.
Cihaz ayrıca, 12 saate kadar sürekli çekici cümbüş veya bir buçuk gün süresince sürekli sesli arama yapılabilmesine imkân tanıyan yüksek kapasiteli 5.000mAh bataryaya sahip. İstenildiğinde bekleme modunda bir aya kadar kalabiliyor.

Teknoloji - 1:41 pm A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.