21° Açık

Ağrı Ulusal Eğitim Müdürü Kökrek, aday hocalarla toplandı

Eğitim - Aralık 10, 2022 2:12 pm A A

Şehir Ulusal Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda tertip edilen buluşmaya Şehir Ulusal Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Ulusal Eğitim Şube Müdürü Selahattin Bilgiç ve aday hocalar katıldı. Burada bir konuşma yapan Kökrek, “Çocuklarımızın; süratle değişen dünyaya ayak uydurabilecek, bilgi ve ekipmana sahip olmaları, devingen ve sarih fikirli aynı zamanda ahlaki ve kültürel güzergahtan gelişmiş, okuyan, düşünen ve bildiklerini ülkesi, halkı ve kendisi bereketine rahatça uygulayabilen fertler olarak yetiştirilmesi, ülkemizin ve halkımızın aydınlık geleceği için hayati derecede ehemmiyetlidir.

Asla unutulmaması gereken çok ehemmiyetli bir husus da her bir talebemizin kendi çocuğumuz olduğu reeli ve şuuru ile hareket etmemiz zorunluluğudur. Şayet bir talebemizin en bedelli zamanını boşa geçirerek ona vermemiz gereken bedeli vermez olursak, bir gün kendi çocuklarımızın da aynı negatifliklerle karşılaşacağını ve bunun değerini kendi çocuklarımızda ödeyeceğimizi usumuzdan çıkarmamamız gerekir. Hakikat anlamda eğitimci olmak; kendine ve cemiyete yararlı insanlar yetiştirmek yolunda, tam olumsuz etmenlere karşın, zevkle ve sevgiyle çalışabilme marifeti ile olasıdır.

Böylesine ehemmiyetli bir misyonu üstlenen topluluk olarak biz hocalar; cemiyetteki sıkıntılılıklar, problemler ve vakalara karşı kendimizi gözetmek için duvarlarımızı yükseltmek yerine, bulunduğumuz etrafı yaşanabilir bir konuma getirmenin gayreti içerisinde bulunmalıyız. Benim kapım sizlere her zaman sarih olacaktır. Ekip ruhu ile sizlerin deneyim ve coşkunuzla beraber, bir hayli galibiyete imza atacağız” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eğitim - 2:12 pm A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.