21° Açık

2021 MasterChef Tahsin kimdir, elendi mi? Dostu Oğuz neden can verdi? MasterChef Tahsin Ufak nereli, kaç yaşında?

Magazin - Kasım 30, 2022 3:45 am A A

2021 MasterChef Tahsin kimdir, elendi mi? Dostu Oğuz neden can verdi? MasterChef Tahsin Ufak nereli, kaç yaşında?Tahsin Ufak, MasterChef Türkiye’de fark yaratan müsabakacılar arasında yer alıyor. MasterChef Türkiye’de müsabakacılar için zorlu viraj yaşanıyor. Finale kalacak son dört ad belirli oldu. TV8’de yayınlanan müsabaka programında Tahsin elendi mi? suali gündemde… Tahsin daha evvelleri Yemekteyiz programına da katılmıştı. Peki ama Tahsin Ufak kimdir?Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jürisinde bulunduğu MasterChef Türkiye müsabakasında Tahsin Ufak’ün yaşamı merak ediliyor. Daha evvel Yemekteyiz programındaki performansıyla da dikkat toplayan Tahsin Ufak son dörde ismini yazdırmaya çalışıyor. Peki ama Tahsin Ufak elendi mi? MasterChef Tahsin Ufak kimdir? 23 yaşında olan Tahsin Ufak, Kocaeli doğumlu. 10 yaşından beri mutfakla iç içe olan müsabakacı aslen Trabzonlu. Mutfağın yanı gizeme bir hayli dans çeşidine ilgi duyan MasterChef Tahsin, gastronomi mezunu ve 7 yıldır İstanbul’da yaşıyor.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?
 
 Galibiyetli müsabakacı liseyi Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladıktan sonra Okan Üniversitesi Gastronomi kısmından 2019 senesinde mezun olmuştur. Eğitim yaşamı süresince Türkiye’nin önde gelen şefleriyle beraber çalıştığını aktarmıştır.

61d75bd1c8c37327802accb6.png

MasterChef Türkiye’ye veda eden ad Tahsin oldu. Tahsin müsabakaya 3. olarak veda etti. 

61df4959214ed816a41893e8.png

 MASTERCHEF İLK DÖRDE KİM KALDI?

61df4b1a214ed816a41893fa.png

Tahsin veda ederken, ”Ben bu yola çıkarken yalnızca ailem için değil, kendimi kanıtlamak için de gelmiştim açıkçası.
Burada olmak, sizinle günlerce yemek yapabilmek, bir sürü anı, bir sürü deneyim, bildiğim o kadar çok şey var ki, hem insanlık ismine, hem kendime kattığım tevazu ismine…” tümcelerini kullandı. Dostu Oğuz’u yeminiAyrıca Tahsin, ”Buraya kazançken annem, babam, kardeşlerim için yarıştım. Yemek parçalarını anlatırken tüm o akraba tamlığı için yarıştım. En çok da Oğuz için yarıştım. Oğuz benim çok yakın dostumdu. Vefatın en can yakını, en cana yakına denk gelince sanırım can yakıyormuş. Ben o gün ne yapacağımı hiç düşünemedim. Bir çıkmaza gireceğimi düşündüm. O kadar ağır ve güçtü ki. O yarıyılda birine beraberdim ve yaşamımı çok makûs frenlediğimi fark ettim. Hudutlar çizdiğimi düşündüm. Ama hayır dedim. Oğuz için yarıştım, kupaya koştum, olmadı. Beni bağışlasın. Tespihi her zaman yanımdaydı, her zaman uğur getirdi. Hakkını helal etsin. Burada çok hoş bir ailenin içindeydim.” tümceleriyle yaşamını kaybeden Oğuz’u yemini ve gözyaşı döktü.  

Magazin - 3:45 am A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.